Smykker, der emmer af duft til at forbedre meditation og koncentration!

Oprettet d.

Smykker, der emmer af duft til at forbedre meditation og koncentration!


Lad dig inspirere af vores designs, der henter inspiration fra yoga

Skrevet af: Edyta Tecław

 

Vi har skabt forskellige mønstre inspireret af vores passion for yoga, som henter referencer fra asanas og yogasymbolik. Dette resulterede i vores kollektion af smykker, LOTOS, LILY og YOGA. Ud over deres elegante og originale design, har både vedhæng og armbånd en åbning, der gør det let for os at tilføje æteriske olier og forstærke deres kraft med duft, hvilket skaber en unik indre atmosfære.

Den særligt sammensatte blanding af VELKOMMEN TIL SOL vil øge din energi og ledsage dig under meditationen. Du kan altid bruge din egen blanding eller rene olier, afhængigt af dine præferencer.

Hvorfor Lotus? Lotus er en plante fra åkande-familien. Den fremviser en imponerende og smuk blomst, der stikker op over vandoverfladen. Lotusen har evnen til at blomstre om dagen og lukke sig om natten. I oldtiden blev den brugt som dekoration i håret og som mønster på dagligdags genstande. Dens æstetik blev senere overført til arkitektur og kunst. Planten blev også anvendt inden for urtemedicin, og i Egypten blev den betragtet som en grundlæggende ingrediens i parfumer, der blev markedsført som afrodisiaka. Liljen understreger kvindelig seksualitet og ses derfor ofte som en del af tatoveringer eller smykker i dag.

Lotus er Indiens nationale symbol og har en særlig plads i landets kultur og kunst. Det er en langlivet plante, hvis ekstraordinære kraft ligger i dens evne til at regenerere sig selv mange gange, hvilket gør den til en hellig plante, der sikrer lykke. Lotus symboliserer det guddommelige element, renhed, genfødsel og evigt liv. Ifølge hinduistiske overbevisninger garanterer den rigdom og åndelig oplysning. Innen for yoga bruges lotusstillingen i meditation, hvor kroppen og sindet opnår fuldstændig harmoni. Lotus er et motiv, der optræder i yogastudier, kurbade og alle steder, hvor der lægges vægt på en holistisk tilgang til mennesket.

Tag dig af din indre harmoni og vælg et af vores duftsmykkemønstre for at skabe den rette atmosfære.