• Fri fragt over 495,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kvalitetsprodukter              

Hvilken farve er din ynglingsfarve?

Oprettet d.

Hvilken farve er din ynglingsfarve?

Hvad gør vores aroma terapi armbånd unikke?

Vores aroma terapi armbånd skiller sig ud på flere måder. Først og fremmest kan vores armbånd tilpasses efter dine præferencer ved at vælge farven på medaljonen. Medaljonen er lavet af kirurgisk stål af højeste kvalitet og kan være poleret eller forgyldt, hvilket giver et elegant udseende.

Vi bruger en dobbelt læderrem til hver medaljon, der er håndlavet af erfarne læderarbejdere med mange års tradition. Læderet er specielt forberedt, så det ikke efterlader mærker og bevarer sin kvalitet i lang tid.

Vores armbånd leveres med et bredt udvalg af læderremme til medaljonerne. Du kan vælge mellem farver som hvid, sort, mørk og lysebrun, rød, grå, grøn, blå, pink, orange og turkis. Vi tilbyder også remme med en tekstur, der ligner "slangeskind", såsom burgundy, rød og marineblå.

Hvert armbånd sæt leveres med fem farvede puder. Disse puder er meget absorberende og er lavet af specielt presset filt, der bevarer den æteriske olie i smykket i længere tid og langsomt frigiver duften. Farverne på puderne inkluderer hvid, sort, orange, blå og rød. Du har også mulighed for at købe ekstra farver efter behov.

 

Du designer

Du har fuld frihed til at designe dit armbånd. Du kan vælge dine yndlingsfarver og -mønstre eller matche armbåndet med farven på dit tøj. Du kan også købe flere remme og skifte dem efter behov, så armbåndet passer til enhver lejlighed.

En vigtig del af armbåndets karakter er den æteriske olie, du vælger. Vi tilbyder et bredt udvalg af dufte, herunder urteagtige dufte som pebermynte, frugtagtige noter som appelsin og endda afrodisiakumdufte som ylang-ylang. Du kan ændre duften ved at skifte olien og tilpasse den til dit humør og behov. For eksempel kan du bruge en krydderiblanding med duft af jul i december eller en olie, der afviser myg og flåter om sommeren.

Hvert aroma terapi armbånd leveres i en elegant sort og hvid æske, der er foret indvendigt med sort plys. Det gør det til den perfekte gave, selv til de mest krævende mennesker. I æsken finder du armbåndet med rem, fem farverige puder og to æteriske olier (2x2 ml).

 

Hvordan fungerer vores armbånd?

Armbåndets funktion afhænger af modellen. Du kan åbne armbåndet ved enten at løfte låget eller skrue låget af medaljonen, og der vil altid være instruktioner vedlagt i æsken.

Når du har valgt farven på puden, skal du dryppe et par dråber af den æteriske olie, du har valgt (alle olier kan også købes i vores netbutik), på puden. Derefter placerer du den fugtige pude inde i armbåndet og lukker låget. 

Fra dette tidspunkt vil der hver gang du bevæger din hånd, komme en vidunderlig duft ud af armbåndet, afhængigt af den valgte olie. Det skaber en behagelig atmosfære omkring dig. Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal prøve det, kan du besøge vores armbåndskatalog og se billeder af alle vores armbånd.

Aroma terapi armbånd - Stål eller guld - SpicyMedical

Aroma terapi armbånd - Stål eller guld - SpicyMedical

Aroma terapi armbånd - Stål eller guld - SpicyMedical

Aroma terapi armbånd - Stål eller guld - SpicyMedical