• Fri fragt over 495,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kvalitetsprodukter              

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv!

Oprettet d.

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv!

Mange af os anvender hver dag parfume eller eau de toilette på vores krop

Vi er vant til at dufte sødt eller orientalsk, friskt eller med et strejf af krydderi på vores hud, og vi kan simpelthen ikke forestille os at gå ud uden en ekstra aura af dufte!

Men har du nogensinde tænkt over, hvad de parfumer, vi køber i detailkæder, indeholder?

Skuespillerinden Michelle Pfeiffer har kæmpet imod parfumeproducenterne og ønsket at få pålidelig information om sammensætningen af de dufte, der sælges i parfumerier.

Jeg havde aldrig forestillet mig, at allergier kan være forårsaget af brugen af syntetiske dufte. Mange mennesker bruger parfume uden at være klar over, at det er de kunstige ingredienser, der forårsager hovedpine, apati og svaghed. Robert Tisserand beskriver i sin bog "Safety of Essential Oils," hvor skadelige stofferne i syntetiske parfumer kan være og advarer mod deres anvendelse, især for mennesker med allergi og migræne.

Nutidens øko- og "zero waste"-tendenser har fået mange mennesker til at være opmærksomme på deres kost, vælge økologiske produkter i butikkerne, læse ingredienslisterne på de kosmetiske produkter, de bruger dagligt, og erstatte husholdningskemikalier med naturlige produkter. Til min overraskelse køber de fleste af disse mennesker stadig kunstige hjemmedufte og anvender syntetiske parfumer. Hvorfor sker det? For det første er det svært at give afkald på den duftende tåge, der hver dag giver os en følelse af luksus. For det andet er mange mennesker ikke klar over, hvor skadeligt det er at anvende sådanne dufte dagligt. For det tredje forbinder vi naturlige dufte med mynte eller basilikum, og næsten ingen ønsker at dufte som urter... men jeg vil gerne vise dig, at du tager fejl!

De fleste naturlige parfumer var oprindeligt baseret på æteriske olier. I begyndelsen var alle parfumer naturlige, men medicinalindustrien besluttede senere, af økonomiske årsager, at producere syntetiske ækvivalenter af naturlige olier. Dette reducerede betydeligt omkostningerne ved parfumeproduktion og gjorde duftingredienser mere tilgængelige (virksomheder var ikke længere afhængige af plantehøst og årstider, og prisen var ikke længere afhængig af årets udbytte).

Så du kan se, at duftens rigdom kommer fra naturen, og ved at fordybe dig i æteriske olier vil du finde noget, der passer til dig.

Du kan bruge ren Frangipani absolut eller en færdigblandet SHE-duft, og hvis du vil have din egen unikke parfume, kan du deltage i et workshop og sammensætte din helt egen individuelle duft. Du kan bruge den til at udtrykke dig selv, tilføje elegance og desuden forbedre dit humør eller berolige dine nerver.

Det er ikke uvæsentligt, at æteriske olier ikke kun er en sundere version af syntetiske parfumer, men at de også kan påvirke dit humør. Nogle olier virker som naturlige antidepressiva (appelsin, citron, mandarin), andre beroliger (lavendel), og der er også dem, der motiverer til handling (grapefrugt).

Blandt de naturlige æteriske olier finder du også dem, der fremmer meditation (patchouli, sandeltræ) eller afrodisiaka (ylang ylang, sort peber). Der er lige så mange egenskaber ved disse olier, som der er forskellige dufte.

Ved at kombinere basenoter med hjerte- og topnoter kan du nogle gange skabe usædvanligt smukke sammensætninger. Ud over det kan du også regulere dit humør, stabilisere dine hormoner og vække passende følelser hos dem omkring dig.

Skift til naturen!

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv - SpicyMedical Aroma terapi

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv - SpicyMedical Aroma terapi

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv - SpicyMedical Aroma terapi

Oplevelsen af naturlige parfumer vil forandre dit liv - SpicyMedical Aroma terapi