Hvad er CBD-kapsler?

Oprettet d.

Hvad er CBD-kapsler?CBD-kapsler er i bund og grund CBD-olie pakket i kapselform. Men der er mere at vide om dem.

Ligesom CBD-olie er CBD-kapsler nemme at bruge. Nogle mennesker kan dog ikke lide den jordagtige smag eller aroma af planteekstrakter eller olie. Dette kan også afskrække folk, der er nye inden for CBD-verdenen. I denne henseende er kapsler en praktisk, smagløs og problemfri metode til at indtage cannabinoider i vores system.

CBD-kapsler fås i forskellige størrelser, styrker og varianter, hvilket hjælper dig med at vælge det rigtige produkt, der passer til dig.

Mange mennesker er dog måske ikke trygge ved at tage kapsler simpelthen, fordi det ikke er lige så let som at sluge mad eller væske. Der er også en risiko for, at en kapsel kan sidde fast i halsen, hvis man ikke er vant til det. Så for at være sikker skal du sørge for at sluge kapslerne med rigeligt vand.

CBD'en, der anvendes i vores kapsler, stammer fra certificerede hampplanter. Og den bærende olie, der anvendes i vores CBD-kapsler, er sort spidskommenolie (også kendt på latin som Nigella Sativa-olie). Sort spidskommenolie har mange sundhedsmæssige fordele. Kombinationen af CBD og sort spidskommenfrøolie i vores kapsler udgør derfor en meget overbevisende kombination.