• Fri fragt over 495,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kvalitetsprodukter              

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser - Spicymedical - RawScandic

 

Generelle oplysninger

Webbutiken www.spicymedical.dk er ejet af Raw Scandic sp. z o. o., som er beliggende i Warszawa. For henvendelser kan du nå os på e-mailadressen kontakt@spicymedical.dk. Vi stræber efter at besvare din forespørgsel inden for en 24 timers periode. Virksomhedens adresse er:


RawScandic sp. z o. o.
Aleja Jana Pawła II 27
00-867 Warszawa
Polen
NIP: 5273032088

Betaling

Du kan bruge følgende betalingskort: Dankort, Visa og MasterCard. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer (Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU). Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordninge

Fragt

Vi leverer med GLS til enten en pakkeshop eller til en privatadresse overalt i Danmark. Leveringstid er GLS normale leveringstid. Du får en mail fra os, når din ordre er afsendt og kan med den, følge dine ordre til du modtager den.

Fortrydelsesret

Som kunde hos SpicyMedical har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til  kontakt@spicymedical.dk. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Ingen fortrydelsesret
Køb af Håndkøbsmedicin eller Kosttilskud produkter kan ikke fortrydes. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer (f.eks. smykker) eller har fået et tydeligt personligt præg kan heller ikke fortrydes. 


Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
RawScandic sp. z o. o.
ul. gen. Józefa Chłopickiego 1
Stare Pieścirogi
05-191 Nasielsk
Polen

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen - ikke til en pakkeshop.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Varen sendes til:
RawScandic sp. z o. o.
ul. gen. Józefa Chłopickiego 1
Stare Pieścirogi
05-191 Nasielsk
Polen

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen - ikke til en pakkeshop.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos SpicyMedical.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.spicymedical.dk er DanDomain.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på:  kontakt@spicymedical.dk


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på e-mail: kontakt@spicymedical.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.02.2024