• Fri fragt over 495,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kvalitetsprodukter              

Enestående samarbejde med Formel-1 køreren Kevin Magnussen

Oprettet d.

Enestående samarbejde med Formel-1 køreren Kevin Magnussen

Essensen af Formel 1: Teknik, fysik og psyke

Et møde med Kevin Magnussen

 

For at være konkurrencedygtig i jagten på point må Formel 1-kører Kevin Magnussen finpudse alle aspekter af sin præstation. Mens ingeniørerne og mekanikerne justerer køretøjet, er det op til Kevin at skærpe sin fysiske form, opmærksomhed og kapacitet til at håndtere intensivt pres.

Billedet af Formel 1-piloten Kevin Magnussen afslappet på en sofa, iført en hvid t-shirt og behagelige bukser, kan gøre det vanskeligt at indse, at han bestrider et af de mest attraktive og risikofyldte erhverv på planeten. Med to ugers mellemrum slutter han sig til en eksklusiv gruppe på 20 kørere i deres skånselsløse kamp om triumfen. Det kan se ud som ren underholdning, men vær ikke bedraget; det er hårdt arbejde med et krav om kontinuerlig forberedelse og engagement.

"Overordnet set skal man være i topform. Du skal være stærk og hurtig. I løbet kræves der eksplosivitet og reaktionsevne. Også i dagene mellem løbene er der store krav til kroppen, eftersom du konstant rejser og kæmper med jetlag. Det er virkelig en stor prøve at forblive sund og i højeste gear," forklarer Kevin Magnussen.

Den mindste margen kan gøre forskellen

Set fra sidelinjen kan et Formel 1-løb fremstå som to timers ren leg. Hvor hårdt kan det egentlig være? "Jo, vi har jo alle kørt en bil før," starter han. "Dejlig aircondition, musikken der spiller, og måske endda massage i sædet. Men at køre i Formel 1 er en helt anden virkelighed. Det kan nok bedst sammenlignes med at manøvrere et kampfly, med de ekstreme G-kræfter og varmen, som kan være overvældende. Nogle kørere kan ligefrem gå ud af varmen. Det er på ingen måde bare en søndagskøretur. Det fordrer enorm fysisk styrke og mental udholdenhed."

I løbet af kvalifikationen tager kørerne turen rundt på en 3-6 km lang bane, og undertiden skilles de af mindre end et sekund. De teams, der formår at optimere selv det mindste aspekt fra løb til løb, ender forrest i feltet.

"Formel 1 er en sport, der afgøres i detaljen. Hvis en ingeniør kan finde bare én ekstra hestekraft i motoren, kan det måske virke ubetydeligt i forhold til de 1000 hestekræfter, der allerede er der, men det er netop den ene hestekraft, der kan rykke mig en placering op. Så det er de mindste forbedringer, der søges efter, dem der kan give den afgørende fordel.

Melatonin 3 mg | 60 veganske kapsler

 

 

”Hvis jeg ikke sover godt, skader det min præstation.

For at hjælpe mig med at sove bruger jeg Melatonin, som også hjælper mit generelle fysiske velvære, så jeg kan møde veludhvilet op til løbene."

 

"Under løbet har jeg brug for det højeste niveau af årvågenhed, smidighed og nøjagtighed. Jeg bruger Quick Brain Nootropic til at hjælpe mig med at forbedre mental hastighed og koncentration."


 

 

Protokollen

Det var fornuftigt for Kevin Magnussen at rådføre sig med sundhedseksperterne hos Life Extension Europe. I samarbejde skabte de en tilpasset vejledning fyldt med anbefalinger tilpasset hans særlige behov.

Kevin udtrykker fascination over muligheden for at finjustere sin krop med præcise tilskud. "Det er som at finindstille en motor - forbedring ned til mindste detalje," påpeger han.

Han understreger vigtigheden af velundersøgte vitaminer og kosttilskud, ikke blot tilfældige valg. For Kevin er det vitenskapelig støtte bag Life Extensions produkter essentiel.

Kevin påtaler, at selvom daglige forbedringer ikke altid er umiddelbart mærkbare, oplever han en vedvarende progression og en klar forbedring af sine fysiske og mentale kapaciteter. "Jeg søger hver en fordel, jeg kan opnå," siger han.

Blandt de omtrent 10 kosttilskud han modtog, var multivitaminet To-Per-Day. Han beskriver det som en omfattende blanding, et fundament, der sikrer ham de essentielle vitaminer til generelt helbred og immunforsvar, hvilket er kritisk, især da hans to små børn ofte bringer virus med hjem.

Kevin, kendt for sin eksemplariske startteknik i Formel 1, kræver ekstrem koncentration og hurtige reaktioner. For at forbedre disse færdigheder, tager han Quick Brain Nootropic.

"Hver tusindedel af et sekund tæller. Du har brug for mental skarphed," siger han og sammenligner det med bilens komponenter, som også kan optimeres for en fordel. Han anvender ligeledes Super Ubiquinol CoQ10 for at stimulere energien i sine celler og forbedre hjernens energiproduktion.

Kevin erkender, at selvom han ikke umiddelbart kan føle sin hjernes forbedringer, er han overbevist om fordelene, idet han stoler på den videnskabelige dokumentation bag tilskuddene.

Ved siden af præstation lægger han vægt på vigtigheden af afslapning og god søvn, især forud for konkurrencer.

På grund af de mange rejser mellem tidszoner, hvor han skal akklimatisere sig hurtigt, finder han melatonin afgørende. "Det er en naturlig måde at få en god nats søvn på, hvilket er afgørende for at være et skridt foran, inden løbet starter," konstaterer han.

"To-Per-Day multivitamin hjælper mig med mine kostbehov og giver mig en meget potent dosis af vitaminer og mineraler.

De dækker mit daglige behov for essentielle vitaminer og mineraler.”

 

 

Kevin Magnussen har implementeret sin sundhedsprotokol i tre måneder,
og han begynder at se positive ændringer

"Ikke at jeg har specifikke helbredsproblemer, men jeg søger den lille ekstra kant - de 0,1 procent, der kan gøre en mærkbar forskel i min ydeevne. Jeg håber at høste fordelene af min protokol og føler, jeg er på rette vej.

Jeg sikrer mig, at jeg gør alt for at opnå den lille fordel. Selvom jeg allerede er i topform som atlet, søger jeg altid veje til forbedring for at udnytte enhver mulig fordel," forklarer Kevin.

Oversigt over Protokollen:

 

"For at hjælpe mig med at øge energiniveauet i mit hjerte, hjerne og muskler tager jeg Super Ubiquinol CoQ10.
Det støtter mig i at opretholde celleenergiproduktion og over hele energiniveauet."