• Fri fragt over 495,-
 • Hurtig levering 1-2 hverdage
 • Kvalitetsprodukter              

Snyd din alder med NAD+

Oprettet d.

Snyd din alder med NAD+

TV2 link til Snyd din alder  Link til hele artiklen "Han ligner en i starten af 30’erne, men hans dåbsattest siger noget helt andet"


Aldringsforsker Morten Scheibye-Knudsen: En Personlig Kamp Mod Tiden

Selvom Morten Scheibye-Knudsen ser ud til at være i starten af 30'erne, afslører hans dåbsattest, at han er 44. Han er en anerkendt aldringsforsker, drevet af personlige erfaringer og en passion for at forstå og bekæmpe aldringsprocessen.

Som barn oplevede Morten tabet af sine bedsteforældre til Parkinsons og Alzheimers, hvilket vækkede hans interesse for aldring. Efter at have studeret medicin og arbejdet i USA vendte han tilbage til Danmark, da hans egne forældre blev ramt af lignende sygdomme.

Mortens forskning har ledt til opdagelsen af NAD-molekylets betydning for aldring. I sit daglige liv tager han NAD-piller, faster, motionerer, drikker sort kaffe, undgår raffineret sukker, og tager Metformin - alt sammen for at modvirke aldring.

NAD+ Cell Formula, 100 mg | 30 veganske kapsler | Anti-aging

 

Stykpris v/ 1 stk. 257,00 DKK 286,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 243,00 DKK 286,00 DKK

NAD+ Cell Formula 300 mg | 30 kapsler | Cellemetabolisme, Vitalitet og Anti-aging

 

Stykpris v/ 1 stk. 428,00 DKK 475,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 404,00 DKK 475,00 DKK

NAD+ Cell Regenerator™ + Resveratrol Elite™ | 30 kapsler | Energiformel mod celleældning

 

Stykpris v/ 1 stk. 503,00 DKK 559,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 475,00 DKK 559,00 DKK

 

Hans motivation er ikke kun videnskabelig men også dybt personlig. Han ønsker at se sine børn vokse op og at hjælpe andre med at opnå en sund alderdom. Hans mor, der nu er på plejehjem, minder ham dagligt om vigtigheden af hans arbejde. Mortens vision er et liv, hvor alderdom ikke er lig med sygdom, men en tid præget af sundhed og vitalitet.

Konkret er der tale om seks ting:

 1. Hver aften tager han to NAD-piller (han har ikke selv økonomisk interesse i produktet, siger han, red.), der på molekylært niveau hjælper med at reparere dna-skader.
   
 2. Han faster hvert døgn fra klokken 20.00 til klokken 12.00, fordi det blandt andet medvirker til at nedsætte blodsukkeret.
   
 3. Han dyrker så meget motion som muligt ved at cykle på arbejde samt løbe og svømme et par gange om ugen, da fysisk aktivitet også genererer ekstra NAD i blodet.
   
 4. Han drikker fem kopper sort kaffe dagligt, eftersom kaffe – specielt uden mælk – tyder på at være godt for sundheden og reducerer appetitten.
   
 5. Han holder sig så vidt muligt fra raffineret (forarbejdet) sukker , som tilsyneladende fremskynder aldring.
   
 6. Den mest kontroversielle af hans interventioner består i, at han hver aften tager en sukkersygepille af mærket Metformin, selvom han ikke har sukkersyge. Det skyldes, at det både nedsætter blodsukkeret og har vist sig at indeholde stoffer, som modvirker ældning. Han vil dog ikke råde andre til at gøre det.
   

NAD+ Morten Scheibye-Knudsen - Snyd din alder