• Fri fragt over 495,-
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Kvalitetsprodukter              

Tre kendte danskere skulle sænke deres alder på 12 uger – sådan går det i dag

Oprettet d.

Tre kendte danskere skulle sænke deres alder på 12 uger – sådan går det i dag

Amin Jensen, Jesper Skibby og Ditte Hansen lagde for to år siden krop til et videnskabeligt eksperiment, der skulle teste, hvordan man kan sænke kroppens alder.

Fokus på NAD+ i 'Snyd din alder': En Dybdegående Betragtning

Da Jesper Skibby, Amin Jensen og Ditte Hansen deltog i 'Snyd din alder', var et afgørende element i deres rejse brugen af kosttilskuddet NAD+. Over 12 uger, hvor de fastede 16 timer i døgnet og motionerede fem timer om ugen, var indtagelsen af NAD+-piller en central del af eksperimentet, der søgte at reducere deres biologiske alder.

Hvad Er NAD+?

NAD+ er et kosttilskud, der indeholder nikotinamid ribosid, en naturlig variant af vitamin B3. Forskningen tyder på, at NAD+ spiller en nøglerolle i flere biologiske processer, herunder energiproduktion og cellefornyelse. Det er foreslået, at NAD+ kan have en foryngende effekt på kroppens celler, hvilket potentielt kan nedsætte den biologiske alder.

Deltagernes Erfaringer med NAD+

  • Jesper Skibby fandt, at kombinationen af motion, faste og NAD+ tilskuddet resulterede i en forbedret generel tilstand og energiniveau. Selvom han ikke har fortsat med NAD+ efter eksperimentets afslutning, udtrykte han et håb om at genoptage brugen, hvilket antyder en anerkendelse af dets positive virkninger.
     
  • Amin Jensen bemærkede en forbedring i hans velvære og mental klarhed, mens han tog NAD+. Efter eksperimentet oplevede han vægttab og en forbedret mental og fysisk sundhed, hvilket potentielt kan tilskrives kombinationen af kosttilskuddet og livsstilsændringer.
     
  • Ditte Hansen oplevede også en positiv påvirkning fra NAD+-pillerne. Hun fortsatte med at tage dem et år efter eksperimentets afslutning, hvilket antyder en tro på deres effektivitet.

Forsigtighedsanbefalinger

Lægerne bag forsøget frarådede selvstændigt indtag af NAD+, da det for 2 år siden kun var godkendt til eksperimentel brug. Dette fremhæver vigtigheden af at konsultere sundhedsprofessionelle, før man indtager nye kosttilskud.

Konklusion

Eksperimentet i 'Snyd din alder' har ikke blot afsløret vigtigheden af motion og faste for at forbedre biologisk alder, men har også kastet lys over potentialet i NAD+ som et kosttilskud. Mens flere undersøgelser er nødvendige for at fuldt ud forstå dets langsigtede effekter, giver deltagernes erfaringer en indikation af, at NAD+ kan være en værdifuld komponent i forbedring af generel sundhed og velvære.

 

NAD+ Cell Formula, 100 mg | 30 veganske kapsler | Anti-aging

 

Stykpris v/ 1 stk. 257,00 DKK 286,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 243,00 DKK 286,00 DKK

 

NAD+ Cell Formula 300 mg | 30 kapsler | Cellemetabolisme, Vitalitet og Anti-aging

 

Stykpris v/ 1 stk. 428,00 DKK 475,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 404,00 DKK 475,00 DKK

 

NAD+ Cell Regenerator™ + Resveratrol Elite™ | 30 kapsler | Energiformel mod celleældning

 

Stykpris v/ 1 stk. 503,00 DKK 559,00 DKK

Stykpris v/ 2 stk. 475,00 DKK 559,00 DKK