
Produktdetaljer
DNA i hver celle i din krop udsættes for 10.000 oxidative påvirkninger dagligt, hvilket fører til dannelse af forskellige oxidative DNA-læsioner. Ifølge menneskelige studier kan livsstil og miljøpåvirkninger have en dybtgående effekt på aldringsprocessen.
Miljøgifte (f.eks. cigaretrøg, kulstøv, dieseludslipspartikler) er ikke den eneste bekymring, dog. Mad, der tilberedes ved høje temperaturer, kan også forårsage cellulær skade. Dybstegte fødevarer, herunder bøf, hamburgere og bacon, fører til dannelse af genmuterende heterocycliske aminer. Såkaldt sund mad kan også indeholde små mængder af lignende uønskede stoffer.
Chlorophyllin er blevet anerkendt for sine DNA-beskyttende og antioxidante egenskaber, idet det hæmmer DNA-adduktdannelse. Det fungerer også som en antioxidant, beskytter mitochondrier og spiller en rolle i at forebygge uundgåelig kostrelateret eksponering for aflatoxin, en naturligt forekommende mykotoksin.

Supplerende Fakta
- Portionsstørrelse 1 vegetarisk kapsel
- Antal portioner per beholder 100
Mængde per portion
Chlorophyllin (fra natrium-magnesium chlorophyllin). Andre ingredienser: mikrokrystallinsk cellulose, vegetabilsk cellulose (kapsel), silica, vegetabilsk stearat.
Dosering og brug
Den foreslåede daglige indtagelse er en (1) kapsel en eller to gange, med eller uden mad, eller som anbefalet af en læge.
Advarsler
- Opbevares væk fra børn.
- Overstig ikke anbefalet dosis.
- Køb ikke, hvis den ydre forsegling er brudt eller beskadiget.
- Ved brug af kosttilskud, konsulter venligst med din læge, hvis du gennemgår behandling for en medicinsk tilstand, eller hvis du er gravid eller ammer.
- Et kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret og afbalanceret kost og en sund livsstil.
Opbevaring
Opbevares tæt lukket på et køligt, tørt sted.
Reference
- ACS Symp Ser Am Chem Soc. 2009;2009:147-156.
- Int J Cosmet Sci. 2015;37 Suppl 2:1-8. Toxicol Lett. 2018;298:42-52.
- Oncotarget. 2018;9(24):17181-17198.
- Subcell Biochem. 2018;90:373-424.
- Crit Rev Food Sci Nutr. 2015;55(1):82-93.
- Food Funct. 2015;6(6):1752-72.
- Br J Nutr. 2015;113(8):1301-7.
- The Journal of Nutrition. 2004;134(8):2011-2014.
- Nutr Cancer. 2015;67(2):203-11.
- Mutat Res. 1994;318(3):239-47.
- Food Technol Biotechnol. 2014;52(4):505-510.
- Zhonghua Nei Ke Za Zhi. 2012;51(6):466-70.
- Toxicology. 2000;155(1-3):63-71.
- Biochim Biophys Acta. 2000;1487(2-3):113-27.